Referenties

Hier vindt u voorbeelden van de wijze waarop, en de omstandigheden waarbij, gasflesopslagen worden gebruikt.

 

Hutten Catering BV

Voor het opslaan van verschillende gassen, zoals propaan en koolzuur, had Hutten Catering een nieuwe gasflesopslag nodig. De keus is gevallen op de EM72ED, die voldoende ruimte biedt om alles overzichtelijk op te slaan. Bovendien kan deze opslag worden uitgebreid met extra compartimenten, mocht er in de toekomst meer ruimte nodig zijn om gasflessen op te slaan.

Deze afsluitbare en ventilerende opslag is vervaardigd van verzinkt damwandplaat met verzinkt gazen deuren. Omdat op het terrein van Hutten voldoende ruimte beschikbaar is voor het plaatsen van een gasflesopslag, wordt ruimschoots voldaan aan de afstandentabel uit de PGS15.

www.hutten.eu

Hakkers BV

Deze gasflesopslag, model IN2PSKS, is een 60 minuten semi-brandwerende opslag, voorzien van twee verzinkt gazen dubbeldeuren.

De opslag is geschikt voor twee gascilinderpakketten en wordt door de installateur nog voorzien van regelapparatuur en een aansluiting op een ringleiding.

www.hakkers.com

Enjoy Sailing IJsselmeer

Voor het opslaan van 2,5kg propaan flessen en Campingaz flessen was een kleine opslag nodig die effectief benut kan worden. Een EM06VG is zo'n compacte opslag, en door het optionele tussenplateau (CG12VG) eraan toe te voegen ontstaan twee ruimtes die volledig kunnen worden gevuld met gasflessen van dit kleinere formaat.

www.enjoysailing.nl

Van Doorn Geldermalsen

Omdat de opslagruimte voor gasflessen niet altijd op dezelfde plaats moet staan, heeft Van Doorn Geldermalsen BV, dat zich specialiseert in infratechnieken, voor een verplaatsbare gasflesopslag gekozen.

De opslag, bestemd voor het opslaan van propaanflessen en las- & snijgassen, is gerealiseerd door twee IN12VT-opslagen via klemmen aan elkaar te verbinden. Een prima combinatie volgens de facilitair manager, die met de juiste waarschuwingsborden en een brandblusser ook weer kan voldoen aan de landelijke PGS15 richtlijn.

www.vandoorngeldermalsen.nl

Lincoln Electric

Om te kunnen voldoen aan de PGS15-norm heeft Lincoln Smitweld Nijmegen, gekozen voor een opslag die geplaatst is conform de afstandentabel. De nieuwe behuizing van de voorraad gasflessen, die worden gebruikt voor het democentrum, geeft zo een veilige en werkbare oplossing.

www.lincolnelectric.com

Logisticon Water Treatment

Voor de opslag van onze gascilinders wilden wij graag een centrale locatie. Samen met onze gassenleverancier, die dealer is van Gasflesopslag.nl, zijn we tot een mooie oplossing gekomen.

De gasflesopslag bestaat uit drie compartimenten, waarvan we er twee voor de volle cilinders gebruiken en een voor de lege. De modellen IN64ED en IN32ED, die normaal met verzinkt gazen deuren zijn uitgevoerd, wilden wij met voldamwand-deuren hebben. Per gassoort hebben we een waarschuwingsbord geplaatst, zodat voor de medewerkers duidelijk is waar welk gas staat.

www.logisticon.nl

Groencentrum Hoogeveen

Voor uitbreiding van het leveringsprogramma heeft Groencentrum Hoogeveen gekozen voor de verkoop van BeneGas Light gasflessen. Klanten met een gasbarbecue, onkruidbrander of terrasheater zien deze flessen direct bij de ingang staan, dus zoeken hoeft niet meer. Omdat de flessen in de EM18BG gasflesopslag zijn opgeborgen, die is voorzien van een hangslot en waarschuwingsbord, is de veiligheid voor iedereen gewaarborgd.

www.groencentrumhoogeveen.nl

CoolEnergy B.V.

CoolEnergy wilde zijn gasflessen opslaan volgens de regels die de gemeente hiervoor stelt. Met veiligheid als belangrijkste uitgangspunt, moest de opslag ook gebruiksvriendelijk en efficiënt zijn.

CoolEnergy heeft in overleg met Gasflesopslag gekozen voor een gecombineerde opslagvoorziening. De gasflesopslag biedt ruimte aan zowel industriële gascilinders als propaanflessen en is, voor extra veiligheid, tevens voorzien van een ingebouwd vlamschot.

www.coolenergy-rentals.nl

Op 't Hof Gereedschappen en IJzerwaren

Na de bouw van ons nieuwe bedrijfspand in Nederhemert wilden we ook een goede gasflesopslag plaatsen. Omdat we verschillende typen gasflessen verkopen hebben we gekozen voor een gecombineerde opslagvoorziening.

De gasflesopslag heeft aan de ene kant een inloopruimte, waar ook industriële gascilinders kunnen worden vastgezet, en aan de andere kant de opslag voor propaanflessen. We maken gebruik van een flessentafel, zodat we de flessen op twee lagen kunnen opslaan.

www.opthofgereedschappen.nl

Lentis

De gasflesopslag die wij hebben aangeschaft is gemaakt van verzinkte wanden en toegangsdeuren. Wij gebruiken de opslag voor twee cilinderbatterijen. Omdat de gasflesopslag in een natuurrijke omgeving staat zijn de panelen in de kleur groen geleverd.

Bij het plaatsen van een gasflesopslag op maat biedt Gasflesopslag.nl de mogelijkheid om de montage op locatie uit te voeren. De servicedienst levert de gasflesopslag compleet en gebruiksklaar op. Wij hebben gebruik gemaakt van deze optie.

www.lentis.nl

Stigterstaal

Om aan de door de overheid gestelde eisen te voldoen, is bij Stigterstaal gekozen voor een semi brandwerende gasflesopslag. Deze opslag heeft brandwerende bouwdelen en deuren van verzinkt gaas. De opslag is extra verhoogd uitgevoerd, zodat cilinderbatterijen direct met een heftruck in de opslag kunnen worden geplaatst.

www.stigterstaal.nl

Smink Groep

Voor onze gascilinders zochten wij een opslagvoorziening die voldoende ruimte zou bieden aan de cilinders die wij gebruiken. Doordat het dak van de gasflesopslag in dezelfde antraciet kleur is afgewerkt als de kleur van ons pand, sluit het geheel mooi aan bij de stijl van ons bedrijfspand.

De servicedienst van gasflesopslag.nl heeft op ons verzoek de opslag bij ons gemonteerd en geplaatst. Onze gascilinders staan nu veilig in de gasflesopslag, die we af kunnen sluiten met een cilinderslot.

www.smink-groep.nl

IVS Doseertechniek

IVS wilde de cilinders graag buiten hebben staan, om zo binnen meer ruimte te creëren. "De gasflesopslagen zijn ideaal; een van de vier gasflesopslagen wordt gebruikt voor de lege cilinders en zo weet de gasleverancier precies welke cilinders omgeruild moeten worden."

Om de uitstraling uniform te houden, is gekozen voor een damwand dakprofiel in dezelfde kleur als de beplating van het bedrijfspand.

www.ivsdoseertechniek.nl

Banden Retail Nederland

Bij de jaarlijkse milieucontrole van de gemeente bleken verschillende voorraadcilinders los op het terrein te staan. Het plan ze centraal op te slaan vond Banden Retail een goede zaak. "Zo weten we ook precies wat we in voorraad hebben. Door te kiezen voor een gasflesopslag op maat kunnen we de opslagvoorziening steeds uitbreiden, zonder bestaande delen te hoeven weggooien. Dit modulaire systeem bevalt me wel. We hebben nu meteen een kleine uitbreiding gerealiseerd. Onze brandbare en brandbevorderende gassen zijn prima gescheiden, zoals het hoort."

www.bandenretail.nl